Notícies

"Radiacions": el telefilm dirigit per Judith Colell

Radiacions és una pel·lícula per a televisió basada en el guió teatral d’Enric Juliana i Julià de Jòdar i dirigida per Judith Colell, que retrata el retrobament turbulent de dos vells amics. El film, protagonitzat per Francesc Orella i Ferran Rañé, ha estat seleccionat pel Festival Inernacional de Cinema d’Autor de Barcelona en la secció d’Autoria Catalana i es projectarà el 3 de maig a les 20.15h al cinema Aribau Club 2.

Sinopsi
Dos vells amics enfrontats, l’Ernest Salesa i en Francesc Lamban, es retroben a la platja que va testimoniar l’inici de la seva relació. En Salesa és un advocat ben relacionat amb la política, i en Lamban, un expert en informació per internet i gestió de xarxes socials que es fa anomenar postperiodista. L’advocat té entre mans un negoci transcendental i misteriós capaç de garantir la sobirania energètica del país i, per dur-lo a terme, haurà de convèncer el seu amic perquè en formi part al preu que sigui. Encara que això comporti remoure els fantasmes del passat i el terrible record d’un amor comú perdut tràgicament.

Radiacions és una coproducció d’Els Quatre Gats Audiovisuals i Televisió de Catalunya amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals i Audiovisual S.G.R.

 

Contacte:

Elisabet Vilalta | 93 284 07 19 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat