Avantatges dels acadèmics

Avantatges2

Ser membre de l'Acadèmia significa compartir els principis fundacionals i objectius de la institució, que no són altres que els de recolzar i promocionar el cinema català. És una dinàmica de doble sentit en què els socis col·laboren activament per al bon funcionament del seu sector, de la mateixa manera que reben el suport dels altres membres i dels òrgans de govern de l'ACC per poder mantenir, fer créixer i promocionar el patrimoni cinematogràfic.

Ser membre de l'Acadèmia significa emetre el vot als Premis Gaudí i participar a les Assemblees on es decideixen les línies d'actuació per enfortir l'entitat. Però també gaudir de facilitats i descomptes exclusius, així com d'informació actualitzada de primera mà i altres avantatges.

Així, els socis reben el butlletí de l'ACC amb les notícies més destacades, mailing constant amb qüestions rellevants del sector i invitacions d'altres acadèmics a preestrenes o estrenes, etc.

També compten amb descomptes especials en el preu de les entrades de cinema a més de 50 sales de tot Catalunya, gràcies al conveni de l'ACC amb el Gremi de Cinemes de Catalunya, així com en l'abonament anual de la Filmoteca (45€ preu especial Acadèmics). Sense oblidar el descompte a totes les projeccions del Cicle Gaudí per 3 € l’entrada!

A més, tenen accés a les produccions candidates als Premis Gaudí a través de la plataforma de visionat online VeoGaudí i poden assistir als diversos esdeveniments i actes que organitza l'Acadèmia en el marc de la cursa dels Premis Gaudí i durant la resta de l'any (xerrades, entregues de premis, Festa d'Estiu del Cinema Català, etc.).

Tots aquells que així ho desitgin, poden comptar amb el suport directe de la institució en matèria de comunicació per als seus projectes i estrenes, així com gaudir de condicions especials en el lloguer de sales per a les projeccions promocionals dels Premis Gaudí. Les sales amb les quals mantenim acords actualment són:

  • Cinemes Girona (C/ Girona, 175, Barcelona)
  • Cinemes Verdi (C/ Verdi, 32, Barcelona)
  • Zumzeig Cinecooperativa (C/ Béjar, 53, Barcelona)
  • Soho House Barcelona (Plaça del Duc de Medinaceli, 4, Barcelona
  • Sala Video Instan (C/ Viladomat, 239, Barcelona)

No dubteu a posar-vos en contacte amb l'Acadèmia per fer les vostres peticions o demanar més informació dels avantatges i serveis que ofereix l'ACC als seus socis: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'Acadèmia del Cinema Català forma part del cens d'entitats que fomenten l'ús de la llengua catalana. Per aquest motiu, les aportacions dels i les sòcies tenen una desgravació del 15%. Si necessiteu un certificat de la vostra aportació anual a l'Acadèmia per a la vostra declaració de renda, no dubteu en demanar-nos-el a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii